You are here: Home -  Moncler Winterjas Outlet infrarood NIR spectroscopie in transmissie mode

Moncler Winterjas Outlet infrarood NIR spectroscopie in transmissie mode

Moncler Winterjas Outlet

Tweeëndertig batches van halfharde kaas bevattende ca. 46% vet in de droge stof werden in een proefinstallatie geproduceerd in een experimenteel design met pH, vocht en microbiologische besmetting met Clostridium tyrobutyricum en propionibacteriën als gecontroleerde variabelen. De kazen werden gemeten ungrated na 5, 7, 9 en 11 weken van rijping met nabij infrarood (NIR) spectroscopie in transmissie mode (850-1050 u0026 nbsp; nm) en in reflectie modus (1110-2490 nm). Sensorische eigenschappen werden geëvalueerd door een panel van 10 beoordelaars. Kalibratievergelijkingen werden ontwikkeld door partiële kleinste kwadraten (PLS) regressie op consistentie en smaak attributen. In het algemeen, de nauwkeurigheid van nabij-infrarood reflectie spectroscopie was beter dan die van transmissie spectroscopie. Het kwadraat correlatiecoëfficiënten (R2) verkregen door het NIR reflectie spectroscopie waren 0,74-0,88 voor consistentie attributen en 0,27-0,59 voor de smaak attributen. Afhankelijk van Moncler Winterjas Outlet het attribuut, de standaardfout van Moncler Antwerpen de voorspelling overeen met de standaardafwijking van de reproduceerbaarheid van de gemiddelde score van 2 tot 6 assessoren.
0 Reacties


Spreek uw mening